Представянето на биографичната книга Историята на Христо Стоичков в Стара Загора

...
Представянето на биографичната книга Историята на Христо Стоичков в Стара Загора
Коментари Харесай

Стоичков представя биографията си и показва „Златна топка“ на площада в Стара Загора

Представянето на биографичната книга  " Историята " на Христо Стоичков в Стара Загора ще бъде на площада пред общинската администрация. Турнето за представянето на книгата му стартира от Панагюрище и минава през шест града. 
Спирката в Града на липите е на 22 юли, понеделник, от 18 часа. Освен че ще имат опция да си вземат подпис, почитателите на Камата ще могат да се снимат с кумира си и да видят от близко " Златната топка " - най-престижната самостоятелна премия във футбола. Стоичков я печели през 1994 година, когато България съумя да стигне до 4-ото място на международното състезание по футбол в Съединените американски щати. 
За настроението на старозагорските футболни фанатици на площада ще се грижат и Димитър Туджаров - Шкумбата, и Иво Райчев. 
Христо Стоичков е притежател на званието „ Почетен жител на Стара Загора “ . С него той беше почетен през 2017 година, когато провежда футболно шоу на старозагорския стадион " Берое ", в което се срещнаха дрийм отборът на " Барселона " и тимът на Стоичков и другари. Макар и със забавяне той персонално одобри знаците на званието на 13 декември 2018-а, когато съобщи, че го приема " като обвързване оттук насетне, където и да съм по света да споделям, че Христо Стоичков е жител и на Стара Загора “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР